10 MEMORIJALNI TURNIR " SVETOZAR - DRAŽA MIHAILOVIĆ

judosavezsrbije 12.07.2017. Najave

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Svečani doček za vicešampionke Evrope

judosavezsrbije 06.07.2017. Vesti

Svečani doček upriličen je za junakinje Evropskog kadetskog prvenstva u Kaunasu,  reprezentativke Srbije, Andreu Stojadinov, Maricu Perišić i Anju Obradović.. Džudo savez Srbije.

Otkazane pripreme za seniore i seniorke u Karatašu

judosavezsrbije 05.07.2017. Vesti

Poštovani klubovi i takmičari,   Obaveštavamo vas da je odluka trenera da na pripreme u Karataš u periodu od 10.-18. Jula 2017. Godine neće učestovati seniori i seniorke to jest za njih su otkazane pripreme u Karatašu.   O eventualnim pripremama za ovu uzrasnu kategoriju obavestićemo Vas naknadno.   Molimo Vas da obavestite svoje takmičare.     S poštovanjem, Generalni sekretar Lidija Popović[gview file="http://judo.rs/wp-content/uploads/2017/07/Otkaz-priprem...

SRPSKE KADETKINJE OSVOJILE TRI MEDALJE NA EP U LITVANSKOM KAUNASU

judosavezsrbije 03.07.2017. Vesti

Srebrni trio bez prava na grešku   Odličan vikend za srpski džudo. Na Evropskom prvenstvu za kadete u Kaunasu reprezentacija Srbije osvojila je tri medalje i time nastavila sa nizom vrhunskih rezultata na međunarodnoj sceni. Anja Obradović ( do 63 kg) odbranila je  evropski tron i drugi put u nizu osvojila titulu šampionke Starog kontinenta.  Andrea Stojadinov iz Litvanije se vraća sa zvanjem vicešampionke u kategoriji do 48 kilograma. Pravi podvig srpske šampionke napravile su u...

Aleksandar Kukolj srebrni na GP

judosavezsrbije 03.07.2017. Vesti

Najbolji srpski džudista Aleksandar Kukolj (do 90 kg) potvrdio je dobru formu, osvajanjem srebrne medalje na Gran pri turniru u kineskom gradu Hohhotu.. Džudo savez Srbije.

Spisak takmičara za juniorsko Balkansko prvenstvo Pazardzhik, Bugarska

judosavezsrbije 03.07.2017. Vesti

Spisak takmičara za juniorsko Balkansko prvenstvo  Pazardzhik, Bugarska  od 07. Do 09. Jula 2017.. Džudo savez Srbije.

SPISAK KADETA, JUNIORA I SENIORKI ZA PRIPREME U KARATAŠU

judosavezsrbije 03.07.2017. Vesti

SPISAK TAKMIČARA, KADETA, JUNIORA I SENIORKI ZA PRIPREME U KARATAŠU OD 10. DO 18.. Džudo savez Srbije.

Anja Obradović obranila evropski tron

judosavezsrbije 01.07.2017. Vesti

Anja Obradović ispunila je svoj san na Evropskom kadetskom prvenstvu u Kaunasu. Srpska reprezentativka još jednom je potvrdila kvalitet na međunarodnoj sceni i odbranila  tron osvojen minule godine na EP u gradu Vanta u Finskoj.. Džudo savez Srbije.

Andrea vicešampionka Evrope

judosavezsrbije 01.07.2017. Vesti

Andrea Stojadinov dodala je u svoju bogatu riznicu još jedno vredno odličje. Mlada srpska trofejna džudistkinja na Evropskom kadetskom prvenstvu u Litvanskom Kaunasu, okitila se zvanjem vicešampionke u konkurenciji do 48 kilograma.. Džudo savez Srbije.

Orlići na EP -Anja Obradović brani tron

judosavezsrbije 29.06.2017. Vesti

Reprezentativci Srbije u sastavu Andrea Stojadinov ( do 48 kg), Marica Perišić ( do 57 kg), Anja Obradović ( do 63 kg) i Dimitrije Nedeljković ( do 73 kg) sa trenerima Nemanjom Nikolićem, Vladimirom Jovičićem i Davidom Radulovićem otputovali su put Kaunasa gde će od 30 juna do 2. jula učestvovati na Evropskom kadetskom prvenstvu.

Nikolina Nišavić i Đorđe Milanov najuspešniji

judosavezsrbije 26.06.2017. Vesti

Nikolina Nišavić ( Partizan VML) i Đorđe Milanov ( Institut za džudo) najbolji su takmičari ovogodišnjeg Prvenstva Srbije za starije pionire. U konkurenciji 198 takmičara iz cele Srbije Nikolina Nišavić trijumfovala je u konkurenciji do 48,  dok je Đorđe Milanov slavio u kategoriji do 60 kilograma.

Обавештење за клубове - програм полагања за ученичке појасеве

judosavezsrbije 23.06.2017. Vesti

Postovana gospodo, Proces standardizacije u svim segmentima organizacije DžSS biće jedan od najvećih prioriteta u periodu koji je pred nama. U skladu sa tako definisanom politikom počinjemo sa razmatranjem predloga Džudo saveza Vojvodine, a vezano za definisanja Programa za polaganje za učeničke pojaseve. Ukoliko ovaj dokument bude prihvaćen sa Vase strane i naravno od strane UO DžSS, njegova primena će postati i obaveza za sve klubove kao matrica za realiaciju ispita za učeničke poj...