U Budimpešti održan 69. redovni kongres EDŽU

judosavezsrbije 28.08.2017. Vesti

U Budimpešti je održan 69. redovni kongres Evropske džudo unije, kome su prisustvovali predstavnici 47 država članica.. Džudo savez Srbije.

Orlovi među svetskom elitom u Budimpešti

judosavezsrbije 28.08.2017. Vesti

Tim Srbije na Svetskom prvenstvu za seniore u Budimpešti predstavljeće šest reprezentativaca. Orlove predvodi Aleksandar Kukolj, aktuelni šampion Evrope i prvi na svetskoj rang listi u konkurenciji do 90 kilograma. U istoj težinskoj kategoriji snage će odmeravati  i naš trofejni mladi reprezentativac Nemanja Majdov. Milica Nikolić, najbolja srpska džudistkinja i peta na svetskoj rang listi u konkurenciji do 48 kilograma probiće led kada je u pitanju učešće Orlova na Svetskom prvens...

VI Internacionalni turnir

judosavezsrbije 27.08.2017. Najave

VI Internacionalni turni. Džudo savez Srbije.

Borenović sedmi na Univerzijadi

judosavezsrbije 24.08.2017. Vesti

Naš Boško Borenović ostvario je plasman na sedmu poziciju na najvećem svetskom studentskom takmičenju, Letnjim univerzitetskim igrama čiji je domaćin Kineski Tai Pej.. Džudo savez Srbije.

Obradović i Brašnjović vicešampionski i Aradu

judosavezsrbije 21.08.2017. Vesti

Srpski juniori doneli su lepe vesti sa Evropskog džudo kupa u Aradu. Posle Andree Stojadinov, koja je prvog takmičarskog dana trijumfovala u konkurenciji do 48 kilograma, u nedelju su nas obradovali i Jovana Obradović i Drako Brašnjović.. Džudo savez Srbije.

Stojadinov trijumfovala i u Aradu

judosavezsrbije 20.08.2017. Vesti

Andrea Stojadinov opet nas je obradovala odličnim rezultatom na međunarodnoj  takmičarskoj sceni. Na Evropskom džudo kupu za juniore u Mađarskom Aradu, mlada Andrea Stojadinov trijumfovala je u konkurenciji do 48 kilograma.. Džudo savez Srbije.

Borenović na Univerzijadi cilja medalju

judosavezsrbije 20.08.2017. Vesti

Za reprezentativce Srbije nema odmora. Ekipa u sastavu Boško Borenović i trener Vladimir Vučković predstavljaće Orlove na Letnjim univerzitetskim igrama u Kineskom Taj Peju.. Džudo savez Srbije.

Prvenstvo Balkana za seniore 2017

judosavezsrbije 18.08.2017. Vesti

Poštovani, Ispod je spisak takmičara koje pozivam za učešće na predstojećem prvenstvu Balkana za seniore. Molim klubove da potvrde učešće svojih takmičara u što kraćem roku (do 23.08.2017 do 12h) kako bi mogli da izvršimo eventualne izmene. Klubovi i takmičari snose troškove smeštaja od 70 EUR za dva puna pansiona po programu organizatora. Svi takmičari moraju biti na raspolaganju za ekipno takmičenje, te je dvodnevni boravak obavezan. U protivnom će biti izostavljeni i iz poj...

Spisak seniorki za prvenstvo Balkana u Skoplju

judosavezsrbije 17.08.2017. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Evropski šampion sa Olimpa gleda Budimpeštu

judosavezsrbije 16.08.2017. Vesti

Premijera za Bunčića i Ćuluma Aleksandar Kukolj evropski šampion jedan je od učesnika trening kampa Džudo saveza Srbije u Beogradu u Sportskom centru Olimp. U srpskoj prestonici Kukolj brusi formu za takmičenje koje je kruna sezone i od koga očekuje: -Očekivanja su mi ista kao na Evropskom prvenstvu. Pričali smo mi pre Evropskog, i ja sam ti rekao tada da, otkad pucam na najviša odličja, odnosno na zlato, koliko god to zvučalo možda i previše optimistično, u mojoj glavi je to nek...

Reprezentativci Srbije na trening kampu u Beogradu

judosavezsrbije 16.08.2017. Vesti

Prema planu i programu rada reprezentacije Džudo saveza Srbije u Beogradu, na trening kampu u Sportskom centru Olimp, okupili su se takmičari u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. -Plan i program je identičan kao za trening kamp u Nišu. Znači, randori treninzi. Radi se od 8-10 randorija. Koristimo priliku da su nam u gostima takmičari iz Bugarske, Rusije i Letonije, tako da naši reprezentativci imaju što više sparing partnera, i to je pravo bogatstvo ovog kampa- rekao je Ni...

Marica Perišić na korak do medalje na SP

judosavezsrbije 12.08.2017. Vesti

Naša Marica Perišić ( do 57 kg)  na Svetskom prvenstvu za kadete u Santijagu bila je na korak od medalje. Posle  Andree Stojadinov ( do 48 kg)  koja je takođe stala na korak do pobedničkog postolja, sportska sreća i drugog takmičarskom dana nije dozvolila ni Marici Perišić da obraduje sve ljubitelje džudoa u Srbiji.