Обавештење за клубове - програм полагања за ученичке појасеве

judosavezsrbije 23.06.2017. Vesti

Postovana gospodo, Proces standardizacije u svim segmentima organizacije DžSS biće jedan od najvećih prioriteta u periodu koji je pred nama. U skladu sa tako definisanom politikom počinjemo sa razmatranjem predloga Džudo saveza Vojvodine, a vezano za definisanja Programa za polaganje za učeničke pojaseve. Ukoliko ovaj dokument bude prihvaćen sa Vase strane i naravno od strane UO DžSS, njegova primena će postati i obaveza za sve klubove kao matrica za realiaciju ispita za učeničke poj...

Nemanja Majdov bronzani na GP u Kankunu

judosavezsrbije 19.06.2017. Vesti

Nemanja Majdov reprezentativac Srbije  nastavio je sa vrhunskim rezultatima na međunarodnoj sceni osvajajem  bronzane medalje na GP u Meksiku.. Džudo savez Srbije.

Stanišić zlatni, Mijalkoviću srebro, Tepavčeviću bronza

judosavezsrbije 17.06.2017. Vesti

Na Evropskom prvenstvu za veterane u Zagrebu, reprezentativci Srbije osvojili su tri medalje. Slavko Stanišić je osvojio zlato u konkurenciji preko 100 kilograma ( M7). Srebrna medalja pripala je Marku Mijalkoviću u kategoriji do 73 kilograma ( M7) dok se Radosav Tepavčević okitio bronzanim odličjem ( do 81 kg, M7).

Spisak takmičara za kamp u Mađarskoj

judosavezsrbije 10.06.2017. Vesti

Za odlazak na kamp u Mađarskoj 12.-16.. Džudo savez Srbije.

Srpske kadetkinje vicešampionski u Tekirdagu

judosavezsrbije 07.06.2017. Vesti

Orlići su učešćem na Prvenstvu Balkana u Tekirdagu (Turska)  za kadete, nastavili sa kontrolnim takmičenjima pred nadmetanja na evropskoj i svetskoj džudo sceni.. Džudo savez Srbije.

Информације пријављивање такмичара

judosavezsrbije 06.06.2017. Vesti

Postovani prijatelji, Uvidom u prijave u bazi podataka Evropske i Svetske judo federacije ustanovljeno je da se odredjeni broj takmičara samostalno prijavljuje za učesće na medjunarodnim takmičenjima koja su u kalendaru pomenutih organizacija bez koordinacije i saglasnosti Džudo saveza Srbije. Svesni činjenice da je to do sada bila ustanovljena praksa smatramo da je vreme da se sa istom i prekine jer nas na to upućuju  pozitivni propisi Gepublike Srbije definisani Zakonom o sportu. Zakon...

Izabrano novo rukovodstvo DŽS Vojvodine -poverenje Ničiću i Vukmirici

judosavezsrbije 06.06.2017. Vesti

Na redovnoj a odmah zatim i izbornoj Skupštini Džudo saveza Vojvodine izabrano je novo rukovodstvo. Poverenje svih delegata za naredne četiri godine dobili su Svetislav Vukmirica  i Miroljub Ničić.. Džudo savez Srbije.

Sestre Obradović oduševile u Lajbnicu

judosavezsrbije 06.06.2017. Vesti

Sestre Obradović Jovana i Anja oduševile su i na Evropskom kupu za juniore u Lajbnicu. U konkurenciji do 63 kilograma srpske reprezentativke osvojile su srebrnu i bronzanu medalju.. Džudo savez Srbije.

Andrea Stojadinov i Milan Bunčić najbolji seniori u 2017

judosavezsrbije 01.06.2017. Vesti

Prvenstvo Srbije za seniore u Vršcu opravdalo je očekivanja. Najiskusniji takmičari u državi, njih 132 u Sportskom centru Milenijum prikazali su vrhunski džudo. U odličnoj konkurenciji zvanje najuspešnijih pripalo je  Andrei Stojadinov iz Dinama ( Pančevo) i Milanu Bunčiću ( Crvena zvezda). Stojadinov i Bunčić bili su neprikosnoveni u kategorijama do 48 odnosno do 73 kilograma u kojima su osvojili šampionske titule.

V JUDO KUP SREBRNO JEZERO

judosavezsrbije 25.05.2017. Najave

V JUDO KUP SREBRNO JEZERO. Džudo savez Srbije.

Spisak kadeta i kadetkinja za Balkansko u Turskoj Tekirdag

judosavezsrbije 24.05.2017. Vesti

Spisak kadeta i kadetkinja koji treba da učestvuju na prvenstvu Balkana koje se održava u Turskoj, Tekirdag od 02. Do 04.juna 2017. K A D E T K I NJ E -40kg. Bjeić Ana  Sloven, Ruma                                  -44kg. Ćopić Teodora Rakovic BG Milošević  Ana VGSK                                                   Stojanović Ljubica Vinča, BG. -48kg. Mladenović  Anđela Klisa NS           ...

Prvenstvo Srbije za seniore 2017

judosavezsrbije 24.05.2017. Najave

DŽUDO SAVEZU BEOGRADA DŽUDO SAVEZU CENTRALNE SRBIJE                                                                                         Broj: 03-235/17 DŽUDO SAVEZU VOJVODINE                                                                                                      26. 04.2016. godine POJEDINAČNO...