Drugi Sudijski seminar Džudo saveza Srbije

judosavezsrbije 14.05.2018. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

U Džudo savezu proslavljen Nikolićeve i Majdova sa EP u Tel Avivu

judosavezsrbije 08.05.2018. Vesti

Zahvaljujući još jednom vrhunskom rezultatu srpskih džudista i ovoga puta prostorije Džudo saveza Srbije, bile su male da prime sve predstavnike medija, koji su došli na izveste o istorijskom uspehu naših reprezentativaca.. Džudo savez Srbije.

Izveštaje sa Prvenstva Beograda

judosavezsrbije 07.05.2018. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio osvajače medalja iz Tel Aviva

judosavezsrbije 05.05.2018. Vesti

Aleksandar Vučić  predsednik Srbije primio je u zgradi Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu srpske džudiste i rvače i čestitao im na uspesima ostvarenim  na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu odnosno gradu Kaspijsku.. Džudo savez Srbije.

Ljubiša Majdov proglašen za najboljeg trenera Evrope

judosavezsrbije 29.04.2018. Vesti

Evropska džudo unija prema tradiciji nagradila najbolje takmičare i trenere za minulu godinu. Zvanje najboljeg stratega( za muškarce)  pripalo je Ljubiši Majdovu.. Džudo savez Srbije.

Nemanja Majdov vicešampion Evrope

judosavezsrbije 29.04.2018. Vesti

Obećano -ispunjeno. Nemanja Majdov je evropskim srebrom u Tel Avivu,  još jednom potvrdio svetsku klasu ali i ispunio obećanje Ivana Todorova predsednika Džudo saveza Srbije da se sa EP Orlovi vraćaju sa dve medalje.. Džudo savez Srbije.

Todorov: Ispunjavamo sva obećanja

judosavezsrbije 27.04.2018. Vesti

Todorov : Ispunjavamo sva obećanja   Bronzanu medalju Milice Nikolić i odličan početak učešća srpskih džudista na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu prokomentarisao je i Ivan Todorov, predsednik Džudo saveza Srbije a nekada i sam vrhunski takmičar. -Na konferenciji za novinare pred Evropsko prvenstvo obećali smo dve medalje u Tel Avivu. Sve što smo obećali mi i ispunjavamo. Milica Nikolić je na najbolji način opravdala poverenje. Čestitke Milici i čitavom timu istakao je Ivan ...

MILICA NIKOLIĆ OSVOJILA BRONZU NA EVROPSKOM SENIORSKOM PRVENSTVU U IZRAELU

judosavezsrbije 27.04.2018. Vesti

Još jednom je Milica Nikolić obradovala srpsku sportsku javnost. Na Evropskom seniorskom prvenstvu u Tel Avivu, prvog takmičarskog dana, Nikolićeva, najbolja srpska džudistkinja i uzdanica Crvene zvezde osvojila je bronzanu medalju u konkurenciji do 48 kilograma.

European Senior Championship Tel Aviv 2018

judosavezsrbije 27.04.2018. Vesti

European Senior Championship Tel Aviv 2018. Džudo savez Srbije.

REDOVNO ZASEDANJE SKUPŠTINE DŽUDO SAVEZA SRBIJE

judosavezsrbije 20.04.2018. Vesti

Todorov: Savez prepoznatljiv u svetskim okvirima     Redovno zasedanje Skupštine DŽS Srbije,  počelo je minutom ćutanja u spomen na Slobodana Rakića -Cakana. Džudista,entuzijasta i sportski radnik koji je svima bio za primer. Bio je oličenje dobrog i poštenog čoveka  koji je ceo svoj život živeo džudo i posvetio džudou.     Na redovnom zasedanju Skupštine DŽS Srbije, nacionalna džudo porodica još jednom je pokazala da vrhunske rezultate na takmičarskom pla...

Меморијални турнир „Срђан Чолић“ ОТКАЗАН

judosavezsrbije 20.04.2018. Vesti

U prilogu je dostavljen PDF dokument. Džudo savez Srbije.

Међународни турнир "Срђан Јанковић" ОТКАЗАН

judosavezsrbije 20.04.2018. Vesti

Obavestavamo Vas da će Medjunarodni turnir "Srdjan Janković" koji organizuje DžK Trudbenik, a koji je trebalo da se održi u nedelju, 22.04.2018. u SC "Sumice"u Beogradu, biti otkazan do daljnjeg zbog tehničkih razloga. Iz tog razloga neće biti moguća prijava za ovaj turnir u elektronskoj bazi podataka Džudo saveza Srbije.