Poštovani prijatelji,

U Beogradu se od 05-08. decembra 2023. godine održava Evropski Kongres Nacionalnih džudo federacija, na kome će učešće uzeti više od dve stotine najviših zvaničnika i prijatelja džudo sporta. 

Takođe, 09. decembra 2023. godine biće održan Evropski seniorski šampionat za klubove, na kome učestvuju najbolji džudo klubovi Evrope.

Pored promocije i popularizacije džudo sporta u Srbiji, ovaj događaj pruža priliku da kao dobri domaćini na pravi način ugostimo naše prijatelje i poštovaoce našeg sporta iz cele Evrope.

Džudo savez Srbije kao organizator ovih događaja prepoznaje priliku da se, u dane trajanja događaja, okupimo kao velika džudo porodica, da podržimo naše najbolje seniore i damo priliku nekim mladim nadama da uživo vide kako se predstavlja svoj klub i svoja otadžbina.

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da sa predstavnicima vašeg Kluba prisustvujete svojevrsnom spektaklu, koji za sve ljubitelje džudo sporta priprema Džudo savez Srbije, i tako pružite podršku našim takmičarima i razvoju džudo sporta u Srbiji.

S poštovanjem,
Predsednik
Doc. dr Ivan Todorov